Medicin

Järnbrist och annat enjoy

Hej!

Nu är helgen till ända och vi har bara 2 veckor kvar till det rafflande valet i Sverige som jag misstänker kommer gå till historien. Hur många procent kommer Sverigedemokraterna få tror ni?

Imorgon kommer jag vara åhörare till Aftonbladets partiledardebatt ledd av Robert Aschberg och Maria Bjaring. Sen kommer jag likt Askungen försvinna och byta outfit snabbt och iväg på en stor gala, kommer rapportera därifrån. Nu till dagens blogg Järnbrist och annat enjoy.

 

Järnbrist och annat enjoy

Jag blev ju tillfrågad att skriva i en tidning men har nu tackat nej på grund av tidsbrist. Jag brinner för ämnet som jag tänkt skriva om så tänkte skriva lite om det i min blogg nämligen järnbrist. Det blir nu ovetenskapligt och utifrån min egen spaning. Många kvinnor som blöder ofantligt mycket när de har menstruation och annat. De blir håglösa och får samtidigt sämre livskvalité.

Tror många inte vet i dessa tider då man skall undvika rött kött och man är vegan, vegetarian, flexitarian och mycket mer är att det är järnbrist man lider av. Det finns hjälp att få. Jag brukar själv köpa järntabletter emellanåt som finns att köpa på apoteket. Preventivmedel kan vara bra både att förhindra oönskad graviditet och samtidigt järnbrist.

Jag är övertygad att många unga kvinnor inte har vetskapen och kopplingen mellan mens och järnbrist och helt sonika plötsligt utesluter kött ur deras kost. Vi skall alla minska vårt köttintag men då veta hur vi får i oss tillräcklig med järn. Järn är även svårt för kroppen att ta upp. Kunskap är makt.

Nu lite ögongodis från mitt hem sedan 17 år tillbaka.

Masker inköpta i Venedig som får mina tankar till ”Eyes wide shut” och vikter jag lyfter för att hålla mig i trim .

Svart sammetskudde från samarbete med Hm & Sonia Rykiel vintage. Mink inköpt från auktionsverket.

 

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/konfirmander-oxytocin-roda-mattan/

Kram Hannah

Järnbrist och annat enjoy

Järnbrist och annat enjoy Järnbrist och annat enjoy

 

2 reaktioner på ”Järnbrist och annat enjoy

  1. Hello!
    When you settle down for a custom term paper help, the writer should follow your instructions to the letter. The paper, after handing in, should appear written by you and thus a mandatory adherence to set rules and guidelines should be advertent. Why choose us for Quality custom term paper writing service

    http://ordemdospsicologos.net/forum/showthread.php?tid=504385

    essay correction service
    review of essay writing services

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *