Event

Konfirmander Oxytocin Röda Mattan

Hej,

Konfirmander Oxytocin Röda Mattan

Idag har jag hämtat hem min yngsta dotter från ett 3 veckors konfirmationsläger ute på Lillsved  Värmdö.

Väl framme och efter kram och kärlek bjöds det på god lunch och jag nyfiken som jag är frågade ungdomarna vad som varit bäst. De svarade ”Kramringen” .. alla de 60 blivande konfirmanderna kramade varandra varje kväll tillsammans med de 22 ledarna och det tar en stund och de visade prov på detta för oss föräldrar.

Oxytocin

Jag förstår att de gillade det för Oxytocinet i kroppen ökar och får oss människor känna gemenskap kärlek tillit mm.

Livia har även klarat av grönt kort i golf och förarintyg för fritidsbåt.

Minns tillbaka till 1980- tal och mina egna konfirmationsminnen. Det jag kommer ihåg är att vår präst i Åkersberga lämnade fru och 3 söner och blev tillsammans med en femtonåring.. Han hette Åke men är död idag. Minns en man som tror kanske var diakon tjuvkikade på oss tjejer i duschen. och jag berättade inget för mamma.

På söndag sker själva konfirmationen i Hedvig Eleonora Kyrka. och konfirmanderna skall inte bära kåpor utan Livia får själv välja en ljus klänning.

Hade möte med en spännande person häromdagen som är sekulär humanism. Jag frågade honom om han är ateist och hoppas jag kommer återkomma till vår diskussion senare i bloggen.

Röda mattan

Igår kom min blogg kollega Minette Tigerfalk hem till mig för ett kort möte sen tog vi taxi till Rigoletto och röda mattan. Det var @wonderlandevent.se som höll i förhandsvisningen av Mission Impossible nr? 6. Så generöst med underbar glass bubbel och lakrits både i popcorn form och med choklad och drycker i massa former. Mia Jorpes tusen tack.

Filmrecension

Filmen gav en färd på 2,20 timmar ungefär som en tur med Rock’n’Roller Coaster starring Aerosmith som jag åkt många gånger på Walt Disney World. Blev imponerad över fotot i filmen och drar paralleller till både James Bond och Stålmannen. Hjälten här kör dock i en ganska gammal årsmodell av BMV men väldigt snyggt i Paris. Snyggast kör svenskan Rebecca Ferguson på sin motorcykel och hon ser synnerligen välformad ut.

Filmen visar även sårbarhet och äkta livslång kärlek.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/att-skapa-bra-minnen/

kära vänner vi ses imorgon kram Hannah

Konfirmander Oxytocin Röda MattanKonfirmander Oxytocin Röda MattanKonfirmander Oxytocin Röda Mattan

2 reaktioner på ”Konfirmander Oxytocin Röda Mattan

 1. Fina Hanna,

  Det är jag som ska tacka när jag med så kort varsel frågar dig om du vill hänga med.Hoppas innerligt att du följer med flera gånger och jag får verkligen passa på att även tacka dig för kommande fina event vi ska på för att du bjudit med mig. Du är SNÄLL och GENERÖS, så som vänner ska vara.
  Det kommer bli en fin höst, mycket faller på plats. Du kommer öppna dörren för nytänk och stänga dörrar som tar energi.
  Ämnet som berörde det verkliga livet kommer vi båda ha med oss. Och i kommande personliga möten, tankar och faktiskt avgörande val framöver.
  När hjärtat gjorts sitt, öppnas ögonen och munnen börja tala! Citat /Minette Tigerfalk Får du låna om du citerar..
  Kramar Minette Tigerfalk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *