Träning

Runaway Bride

Hej lördag

Jag sitter på tåget hem efter att sovit en natt på Quality Hotel The Box. På Quality Hotel The Box hittar du ett 600 kvadratmeter stort spa som är något utöver det vanliga. The Wellbox erbjuder en pool med champagnebubblor

  • fotbad
  • jacuzzi
  • ångbastu
  • torrbastu
  • utomhuspool

Runaway Bride

Jag har deltagit i Classic Weekend som är ett löpar tävling som vanligtvis brukar hålla till på Gotland. Som nu för första gången gick av stapeln i Linköping. Samtidigt var det Linköpings Stadsfest och det verkar dessutom vara en grym folkfest. Linköping är Sveriges åttonde största tätort med 113 042 invånare.

Banan var dessutom väldigt vacker så passade på att ta lite bilder. Arrangemanget var bra och funktionärer och publik som hejade på oss löpare. I am a Runaway Bride.

Nästa vecka börjar Fashion Week och jag kommer delta lite sådär lagom och kommer vidare självklart rapportera därifrån. Modeveckan i Sverige startade 2005, och där visar ungefär trettio designers vartannat år sina nya kollektioner i en serie modevisningar. Det äger rum i staden Stockholm vid Berns och Bukowskis.

Modeveckan ger köpare en chans att ge publicitet till och prata om designers bitar och allmänheten en förhandsvisning av vad man kan förvänta sig kommer säsongsbytet. 

Slutligen ha en ljuvlig lördag kära följare!

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/brunch-mansplaining/

 

Stor kram Hannah

Runaway Bride

 

Runaway Bride

Runaway Bride

Runaway Bride

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *