BeautyPolitik

Augusti Brud

Hej tisdag !

Vilken härlig start på vecka 35 jag fick. Jag hade bokat tid för ny färgning hos Roger Morgan. Alltid så härligt att bli pumpad av positiv energi av honom. Dessutom får jag höra om hans spännande liv och jag känner mig som en Augusti Brud.

Augusti Brud

Cyklade sedan snabbt till mitt älskade Djurgården och till Aftonbladets partiledardebatt. Det var Robert Aschberg och Maria Bjaring som var moderatorer.

Känner mig så otroligt tacksam för att jag får vara med och ikväll är det min kära Cristina Funke som bjöd med mig. Tack love you. Vi kramade vackra Mia Jorpes från eventbyrån Wonderland. Älskar vara i händelsernas centrum. Politiker kvinnorna Ebba Busch Thor och Annie Lööf samtidigt utklassade sina manliga ganska intetsägande politikerkollegor.

Ja jag har inte bestämt mig än vad jag kommer rösta på. Men snart kommer jag bestämma mig.

Senare svidade jag om på toan till långklänning @marlenebirger och cyklade sedan till Berns asiatiska. Jag var inbjuden till NK Galan som Bindefeldt arrangerade. Träffade min vän Alex Catalan som vi kan njuta av på Tv 4 morgon där han levererar om manlig doft och även skönhet.

Som ett trollslag tog min kväll slut och ska nu sova.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/ibland-hejdar-sig-tiden/

 

Kram Hannah

Augusti Brud

Augusti Brud.

Augusti Brud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *