Sverige

Sommaren är kort

Hej ,

En liten rapport från bonusfamiljen. Allt går bra!

Döm om min förvåning vilken vändning som kom från E min 16 åring från hon sagt att hon kan åka precis överallt men inte till Skåne. Senare får jag ett sms i förrgår kväll 22.30 där det står att hon vill komma till Skåne ”nu”. Jag är inte sen för att smida medans  järnet är varmt. Sagt och gjort bokade om biljetterna jag bokat till tjejerna inför midsommar. Bokade in dem igår kväll och satte dem i taxi så de kom fram 23.00 igår kväll.

Sommaren är kort

I morse gick vi morgonpigga till bageriet och tog dessutom morgondopp i poolen.

När alla hade vaknat tog M med oss på sightseeing.  Vi besöker Vikentomater. Som har Sveriges största sortiment tomater cirka 100 sorter. Shoppade i Magasin 36 i Höganäs och besökte Saluhallen. Slutligen lunchade vi på Garage och smakade på öl från Höganäs Bryggeri.

Det bästa sättet att deala med en frestelse är att falla för den, lär Oscar Wilde ha sagt.

Någonstans där började det för oss. Älskar man motorer, mat, öl och musik lika hett som rätt grilltemperatur så ska det till ganska mycket för att inte sammanföra alltsammans när det rätta tillfället infinner sig. Så presenterar sig restaurangen sig.

Nu ska jag och tjejerna bada i den varma poolen och fixa mig inför ett drink party.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/lat-mig-andas/

Kram Hannah

 

Sommaren är kort Sommaren är kort Sommaren är kortSommaren är kort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *