Shopping

Lämnat det vita nervgiftet

Hej,

Min vår har varit tuff på många sätt. Så mörkt och att jag dessutom började året med att sluta snusa. Det är så konstigt att jag har snusat.

Jag som alltid varit en duktig flicka från orten. Klart jag har provat att röka cigarett en del och dricker alkohol.  Vill inte skylla på någon men blev introducerad för det vita snuset på en härlig middag och en bekant gav mig en dosa som snabbt tog slut. Dum som jag var gick jag dagen efter till fältan och köpte en ny dosa On! Licorite.

Boven heter nikotin. Men skam den som ger sig men tufft har det varit och fortfarande är.

Jag har arbetat mycket under våren inom äldreboende och samtidigt ser hur många som snusar. Jag räknade ihop inför min resa till Madrid med mina döttrar hur mycket jag sparat in tack att jag slutat snusa och det var nästan 5000 kr så då sa jag till dem:

“No limit”.

Vi åkte till outlet utanför Madrid “Las Rozas Village”.  Jag hade inga förväntningar alls men vidare vi shoppade loss totalt.

Ibland är Stockholm litet för jag saknar bra skoaffärer. Jag skulle vilja att till exempel Steve Madden skall etablera sig i Stockholm.

Så det var mest skor från Bimba Y Lola, ba&sh, Isabel Marant vi köpte. Dessutom köpte tjejerna även grymt snygga jeansjackor från Claudie Pierlot.

Vi besökte även underbara Retiro parken samt torget Puerta del Sol är en av de mest kända och trafikerade platserna i Madrid. Den utgör 0-kilometermärket för det spanska riksvägsnätet.

Jag älskar Primark och det som fick följa med mig hem denna gång var en snygg badrumsmatta.

Lämnat det vita nervgiftet

Jag köpte ofta mitt snus i mitt älskade Fältan och vi alla vet att gallerian startade som ett sociopolitiskt projekt. Tanken var att bryta bostads segrationen på Östermalm genom att bygga mindre billiga hyresrätter med service för de boende. Nu går ju bostadsrätterna som tåget och jag älskar mitt fältan. Jag går där typ varje dag och vi är tacksam att “Normal” finns där.

Nu packar jag min resväska för nästa upptåg som går till Albanien. Men det skall spöregna där.  Ska bli spännande att se om vår svenska krona är värd något. Jag kommer hålla er uppdaterade det lova jag.

 

 

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/aldrig-mer-new-york/

 

Kram Hannah

Lämnat det vita nervgiftet

Lämnat det vita nervgiftet Lämnat det vita nervgiftet Lämnat det vita nervgiftet

 

2 reaktioner på ”Lämnat det vita nervgiftet

  1. Hej Hannah, kul att få se lite av Albanien som känns helt okänt för mig. Tack för att du delar med dig
    Gunni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *