Politik

Jag kom till Almedalen

Jag kom till AlmedalenHej,

 

Är tillbaka i Stockholm efter kort visit i Almedalen. Jag blev tillfrågad att åka dit redan i april och hade ett besök inbokat men på grund av privata skäl bokade jag av den. Nu var det en person som ivrigt sa att jag måste åka dit.

Jag kom till Almedalen

Jag bokade båtresan samma dag som jag åkte. När jag kom fram 05.45 på morgonen gick jag till Hotel Clarion för frukost och där la jag ut min första selfie från Almedalen. En bekant skrev:

“Hur lyckades du få tag i ett hotellrum just där? Jag har försökt i flera år under Almedalsveckan”. Jag tog min chans och på så sätt ganska diskret skrev:

“Bra frulle här…just frågan om övernattning är för tillfället oklart”.

Bara någon timme senare fick jag messenger från en av mina många Facebooksvänner jag aldrig träffat IRL. Vi träffades och det visade sig att han läst min blogg och gillar den och såg nu att jag inte hade något boende och tog chansen. Jag och Åsa valde att känna tillit och bodde hos Christer. Han är Visby bo och bättre guide kunde vi inte fått. Jag har nämligen inte varit i Visby på 19 år.

Petter Stordalen

Så lyxigt att kunna välja på över 4000 seminarium. Jag valde  bland annat Childhood, Ecpat, Unizons föreläsningar.

Träffat många makthavare och influencers bla Lövengrip och dessa har större makt än journalister idag. En person som fått stor makt sista åren är Linnea Claeson med sitt instagramkonto “Assholesonline” och hon lärde mig att för att jag skall göra motstånd måste jag förstå min motståndare.

Tack de som så frikostigt bjöd in mig på härliga mingelevent. Det jag viskar till Petter Stordalen på hans champagneevent är min hemlis. Han hade Erik Gadd som gäst som sjöng ljuvligt.

Hade lite egna uppdrag och den största var att få fler medmänniskor bli mänskliga sköldar tillsammans med mig och ladda ner appen PFO.

Tycker det är häftigt att bara dra till Almedalen och känna sån värme och öppenhet och det slog mig att alla var så frikostiga och hade en vilja att dela med sig av varandra. Det som var märkligt var alla tidningar och reklam som stod och delades ut då Almedalen skall vara miljötänk.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/bat-liv/

 

Kram Hannah

Jag kom till Almedalen Jag kom till Almedalen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *