Personligt

Låt mig andas

Hej,

Dagarna går så snabbt och hinner inte dela allt med er men jag har skickat iväg min älskade dotter E på bal på Carlssons skola Igår var jag i Hedvig Eleonora kyrka på skolavslutning och sista timmarna med E som  lämnar skolan som varit hennes och min trygga Borg i 10 år för nya äventyr & erfarenheter.

Så starkt för mig som är mamma med största M:et. Vi avslutade hos en av klassföräldrarna som bjöd hem alla underbara sprudlande 9:or och alla lärare och stolta föräldrar på en lunch så generöst och så rätt gjort tack.

Låt mig andas

Nu återigen personligt. Jag  har varit frånvarande från skolan många år på grund av en skilsmässa men blev igår medveten att andra råkat mer illa ut än mig. Träffade en mamma i kyrkan som berättade att hon inte fått träffat sina barn på 4 år då hennes ex partner gjort att barnen vänt henne ryggen.

Vill komma ut offentligt om detta då jag har enorm kunskap om de psykologiska mekanismer som händer vid en skilsmässa om man har otrygg anknytning. Träffade min ex man i skolan vi sa ingenting till varandra. Har alltid varit storsint men nu lärt mig att bry mig mer om mitt inre och jag kan förlåta men inte glömma. Jag har varit naiv och inte förstått människors smutskastning men har inget behov tala illa. Jag har fått betala min del och står för mina fel och brister.

Livsresa

Har tagit med mina döttrar till Indien, loppis i Skärholmen och inte givit dem de pekat på och alltid berättat att resan blir så mycket roligare om man får kämpa. Jag har mått illa på riktigt många julaftnar när föräldrar fullkomligt dränkt sina barn i paket.

Men känner just nu att jag är misslyckad kanske har misslyckat som mamma, jobbigt vara ensam tonårsmamma.

Mellan allt har jag sprungit ifrån allt och sprungit 3 maraton. Varit i stallet, spelat tennis och nu golf.  Är allt en flykt? Vet inte men njuter av det.

Går igång på livsresor, de personer som kommer från ingenstans och är starka och gör skillnad. De män som jag älskat är de som gått sin egen väg.

Min styrka är att jag aldrig varit missunnsam eller gör narr av människor och jag bjuder på mig själv.

Önskar er alla en underbar sommar!

Kram Hannah

 

Låt mig andas

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *