Träning

Skryt tröjan på i dag

Hej Lördag,

Jag vaknar tidigt på min lediga dag och bestämmer mig för en löprunda runt mitt vackra Djurgården och springer även mitt i staden. Kungliga Djurgården är en del av den kungliga nationalstadsparken.

Kungliga nationalstadsparken är världens första nationalstadspark. Den omfattar delar av Stockholms, Lidingö och Solna kommuner. Parkområdet inom Lidingö kommun omfattar enbart ögruppen Fjäderholmarna.

Efter det cyklar jag till mamma och pappa som bor i Norra Djurgårdsstaden och dessutom solade jag på gräset intill kanalen. Området är fantastiskt med en massa bra restauranger och samtidigt härliga bryggor vid kanalen.

Norra Djurgården är en stadsdel inom stadsdelsområdet Östermalm i Stockholms kommun. Norra Djurgårdens parkområde omfattar en större yta än stadsdelen, och ingår i Kungliga Djurgården.
I området planeras 12 000 nya bostäder och 35 000 nya arbetsplatser. Byggproduktionen förväntas pågå åtminstone till år 2025. Norra Djurgårdsstaden är därmed ett av Europas största stadsutvecklingsområden

Skryt tröjan på i dag

Jag har njutit så på min lediga dag och känner mig dessutom glad.

Bloggtips https://hannahgerner.se/att-mentalisera-…na-upp-och-tanka/

Sist men inte minst så har jag skryt tröjan på i dag. Jag är en finisher på Stockholm Maraton. Stockholm Marathon är ett av Europas största maratonlopp. Jag vågar också lova att det är ett av världens allra vackraste.
Kram Hannah

Skryt tröjan på i dag

TaSkryt tröjan på i dag

Skryt tröjan på i dag Skryt tröjan på i dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *