Event

Hannah goes spiritual

Hej,

Jag är ombord på tidningens Näras andliga kryssning. Blev medbjuden och efter lång övertalan följde jag med.

Hannah goes spiritual

Båten är proppfull av kvinnor som tar för sig av det andliga smörgåsbordet. Healing, spådamer, astrologer. Benny Rosenqvist som är ”Näras” andliga profil. Är ett känt medium som bjuder in på storseanser till möten med andra sidan. Han håller även i meditationer och dessutom föreläsningar om högkänslighet. Hannah goes spiritual.

Oxytocin

Kerstin Uvnäs Moberg är ombord på båten. Har deltagit på hennes föreläsningar under studietiden till barnmorska, Hennes ämne ligger mig också varmt om hjärtat nämligen oxytocin.

Tror ni på Spiritism? Denna folkrörelse är som mest utbred i Karibien medan den verkar poppis i Sverige.

Själv valde jag att gå på klassisk massage på Spa avdelningen och titta ut över Ålands och Stockholms Skärgård och kände frid.

Igår när jag sprang min ”krogrunda” så kom Anders Hansen cyklandes på Strandvägen o vi nickade till varandra. Fysisk aktivitet är verkligen dundermedicin för hjärnan. Jag tror som honom att min löpning hjälper mig att jag blir mer kreativ, stresstålig, en mental uppgradering helt enkelt

Ikväll skall jag på förhandspremiär filmen ”Rekonstruktion Utöya”, återkommer med recension.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/psykisk-ohalsa-b…inte-medmanniska/

Namaste Hannah

Hannah goes spiritual

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *