Personligt

Full fart framåt

Hej,

Experimentet lyckades och vet att naket och sex säljer. Jag var väldigt skötsam som ung och alltid presterat och haft en agenda.

I dag är jag 46 år och har en bra plattform och kan bjuda på mig själv.

Full fart framåt

Mitt mål som jag har kvar som känns viktigt är min bok som jag nu skriver. Det är smickrande för många är nyfikna på boken och senast i dag var det en kvinna som bor i Schweiz som vill läsa den så fort den kommer ut.

Vidare hon är sån solstråle som tycker jag skall komma till Schweiz och hänga lite där och kanske träffa en man, sötnos.

Kvinnan har rätt jag vill komma ifrån Stockholm lite, kanske hänga lite i New York City eller London.

Full fart framåt

 

Om inget förlag vill ge ut min thriller som handlar om Alicia ett maskros barn som gör en klassresa kommer jag ge ut den själv. Boken innehåller mycket psykologi och riktigt farliga scener som aldrig tidigare finns i skrift.

Bloggerska

Jag har nu börjat skriva igen och det känns fantastiskt. Jag är tvungen att skriva om mina upplevelser för att bearbeta och alla har vi olika uttrycksmedel och mitt är och har alltid varit att skriva.

Helgen ägnas åt mitt arbete som Folksams Barnmorska, matlagning, baka, promenader och dessutom bara vara med min dotter Livia.

Skulle egentligen vara på Bara Vara denna helg. Jag avbokade på grund av barnmorskebristen och vill arbeta.

Barnmorska

I dag är det Internationella Barnmorskedagen Jag har lämnat förlossningsvården för många år sedan.

Arbetar utifrån etiska koder och har såklart tystnadsplikt. Många anförtror sig mycket till mig för de vet att jag har tystnadsplikt och det gäller både i professionen och i mitt privatliv.

Sist men inte minst ha en fortsatt underbar helg alla medmänniskor, kämpa och Never give up.

Kram Hannah

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *