Personligt

Jag Är Annorlunda Och Vill Vara Det

Hej,

Hoppas er helg varit fin!

Jag var på Noppes Golf middag i torsdags på Auktionsverket och min vän Eva Strand kammade hem damgolfen i år, stort grattis. Nya ägaren av Auktionsverket Per Taube höll tal. Hade väldigt trevligt vid mitt bord.

Nu kommer jag bli väldigt personlig är alltid ärlig. Jag har ofta tagit kvinnors parti. En man började försöka tala nedsättande om sin exhustru och var sur för hon fått lite pengar efter skilsmässan.

Jag sa till honom att hon var värd de pengarna för han tagit hennes bästa år och hon fick inga barn. Jag är annorlunda och vill vara det.

 

Metoo

Träffar kvinnor som tycker Metoo kampanjen gått för långt och är oroliga att vissa män som blivit uthängda skall ta sitt liv. Jag är inte det minsta orolig eller tycker synd om dessa män.

De vet sin maktposition och sin rang. Däremot känner jag empati för alla flickor som blivit utsatta för sexuella övergrepp. Jag känner kvinnor som lider av psykisk ohälsa och får smärtor som sätter sig kroppen och som tillbringar sina dagar i sin säng.

Våldtäkt

Finns en ängel  som  är med  mig varje dag M. Hon var så skör och spröd. När hon var liten flicka var hon i Hälsingland med sin familj. Bland alla släktingar fanns en man E som va den populäre, ni vet den roliga snälla som kunde alla trolleritricks och som alla barn älskade. Konstigt hur man kunde låta han sova i tältet med M. Han utsatte henne för sexuella övergrepp den natten och senare har jag fått veta att han gjort det med flera flickor såklart. Åren gick och M blev våldtagen av en taxichaufför och blev tvungen att ta abort.

Suicid

Hon blev akut sjuk och utvecklade en psykos efter det sista övergreppet av en man i hennes närhet det skedde 23/8-2000 på hennes 32 års dag. Hon tog sitt liv 30 december 2000. Jag var den enda som förstod och tog in henne på psykiatrisk avdelning. Hon tog sitt liv när jag var utomlands. och hon hade fått permission.

Tycker detta skall komma ut i samhället hur många kvinnor som avslutar sina liv. Som lever i psykisk ohälsa och det kan både vara efter våldtäkter och efter mål som kommit upp i tingsrätten. Där som oftast förövarna går fria då orkar inte den utsatta som då avslutar sitt liv. Jag vet inte statistiken men detta talas det tyst om.

Smutskastning

Jag försöker att aldrig döma någon utan är genuint intresserad av människor.

Det jag är upprörd över är att många gånger en kvinna får skulden medans mannen går helt fri. Har personligen varit med om det själv flera gånger.

Jag sa till en man att jag inte kunde träffa honom på grund av han dejtat en vän till mig. Jag ville inte förstöra min och min väns vänskap.

Då ville han träffa mig till varje pris.

Jag Är Annorlunda Och Vill Vara Det

Jag sa nej och gav bort honom till en annan men han sa han måste få träffa mig om än för en fika. Vi sågs och nu blir jag smutskastad och han går fri.  Men blev ledsen för människor ljuger och skapar egna sanningar men tror ändå sanningen vinner. Har noll behov tala illa.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/hjart-lung-raddning/

 

 

Jag Är Annorlunda Och Vill Vara Det

Jag Är Annorlunda Och Vill Vara Det Jag Är Annorlunda Och Vill Vara Det

Kram Hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *