Event

Friday I’m In Love

Hej,

Friday I’m In Love

Jag lyssnar på The Cure och deras Friday I’m in Love. Hade en underbar dröm i natt som ger mig ett påslag av oxytocin. Så härligt avkopplande med sköna drömmar.

Igår var jag på kontoret i Liljeholmen och arbetade. Brukar sitta där en dag i veckan.  Men är så social och vill kommunicera så det blir mer gjort när jag sitter hemma och arbetar.

 

Marimekko

Jag styrde jag kosan ner mot Norrmalmstorg och mötte Carine Brändström som kom med värsta snygga outfiten för att besöka Marimekko.  Som kvällen till ära hade ett event med Plaza Kvinna och Plaza Interiör.

Har inte varit inne i affären på flera år och blev förstummad över hur hett M känns nu. En tydlig signal av föryngring men med en igenkänningsfaktor av klassiska Marimekko. Företaget startades av Armi Ratia på 1950-talet med tyger. Visste ni att Jackie Kennedy dessutom bar märket på sin tid.

Jag träffade även andra bekanta som jag troligen kommer se ikväll på Biograf Zita då det är VIP visning av filmen ”Marcel”- Detektiv bröderna, återkommer med recension.

De damerna jag träffade igår visste inte att jag är barnmorska och blev intresserade av mitt yrke. Senast i förrgår ringde en vän om råd. Jag älskar att vara barnmorska och kommer skriva mer och dessutom delge händelser från mitt yrkesliv.

Två dagar kvar till valet. Jag ska ha valvaka hemma med mina döttrar som har uppgifter från skolan om detta. I dag skall jag förtidsrösta, rafflande minst sagt.

Ha nu en riktigt härlig fredag, njut och lev i nuet.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/birthday-girl/

Kram Hannah

Friday I’m in Love

 

Friday I’m in LoveHär är Therese Dahlberg från tidningen Plaza Interiör.

Friday I’m in Love

Kajsa arbetar på Plaza Kvinna. Hon kan verkligen bära upp kjolen från Marimekko.

 

 

2 reaktioner på ”Friday I’m In Love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *