Event

Birthday GIRL


Hej!

Precis träffat en blondin som startade en blogg i tonåren. Som 13 år senare visar det sig att bloggen är hållbar och öppnar nya dörrar. Hon blir utsedd av näringslivet som den mäktigaste kvinnan. I dag är hon stolt ägarinna till en spatiös villa på Lidingö som vi nu kan se på hennes instagram.

Strandvägen 7 A

Vi är på Strandvägen 7A och salen är fylld av unga småhungriga kanske blivande entreprenörer. Och Hannah, en väldigt gammal 46 åring. Älskar när blickpunkten är vänd åt en kvinna, Isabella utbrister:

Här finns ingen arbetarklass, ingen överklass utan det är entreprenörer”.

Men jag är benägen att inte hålla med. Klart det finns alltid undantag. Och det är ofta de som gjort en lång resa som briljerar. Det är deras resa som är som mest kittlande att följa.

RED FLAG

Värdar idag är företaget RED FLAG som tar hand om allt som är tråkigt med företagande. Nu behöver du inte bokföra mer utan bara betala 498 kr i månaden och de sköter all bokföring åt dig. De har stort självförtroende så om du skulle vara missnöjd så därför finns inga bindningstider.

Birthday GIRL

Restaurang tips

I går besökte jag restaurangen Knut som är belägen på Upplandsgatan 17 vid Tegnérlunden. Tur för mig att upptäcka detta ställe då de hade storslaget 5 års jubileum. Känner stämningar från Veronica Maggio “Välkommen In”.

Så generöst och roligt. Jag fick smaka på pitepalt för första gången.

Fick en pratstund från ägaren Martin Sjölander, väldigt snygg. Jag frågade vem Knut är och det är Martins morfar. Martin kommer vi dessutom snart beundra på ett glassigt magasin nära dig.

Jag och min kollega leg psykoterapeuten Åsa ägnade sedan kvällen åt Journalisten Rolf Porseryd och Advokaten Carl-Johan Vahlén.

Så roligt att veta sin makt så när jag slog mig ner bredvid Carl Johan utbrister han

“Jag är homosexuell”.  Precis som om Hannah skulle bry sig men hur skulle han veta. När kvällen tar sig och jag reser mig och informerar männen att jag skall åka hem utbrister Carl Johan:

“Hannah det har varit en glädje att fått tillbringa kvällen med en intelligent människa”.

Birthday GIRL

Birthday GIRL

Det som binder samman gårdagen med ikväll är FÄRGERNA. Kära Följare vilken färg är du. Carl Johan visste. Isabella talade om färgerna.

Sist men inte minst jag får återkomma först ska jag fylla 47 år och det gör jag inatt kl 02. Birthday GIRL.

 

Birthday GIRL

 

Kram Hannah

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *