Event

Positiv energi framåt

Hej Torsdag

 

Positiv energi framåt

Har arbetat hemifrån som barnmorska men även hunnit med att stiga ombord på Silja Serenade i Värtahamnen för att delta i en travel show.

Positiv energi framåt


Jag var där och träffade bland många andra Viggo Cavling. Som numera är chefredaktör för resenäringens branschtidning Travel News.

Jag frågade honom om hans spaning om vad som är det trendigaste resmålet just nu och det är P som i Portugal.

Freedom Travel

Peter Bergström som tillsammans med sin hustru Helena driver ”Freedom travel” som är Sveriges största reseblogg.

Positiv energi framåt

 

Nk

Senare passade jag på att träffa min mor på snabb visit på NK. Jag handlade som ofta på rea nu 60% till mina döttrar. Hoppas de blir glada. Jag blev så glad då min älskade E väckte mig med nybakta chokladmuffins på min födelsedag.  Hon och L hade även köpt min favoritparfym till mig, kärlek.

Positiv energi framåt

 

Dan Hylander

Min kväll slutade ljuvligt nämligen på Nalen. Dit Alejandra Soria Bowles bjudit in mig.  För hennes man Dan Hylander och Raj Montana Band spelade inför knökfull o lekfull publik.  Jag njöt så mycket av kvällen och reflekterade över mitt liv och jag säger JA

Åh jag va på sånt trevligt event en kortis i måndags hos Nathalie Bergström på East. Nathalie är VD på ”Mygate Magazine. Så grymt trevlig och ja jag kommer nästa gång o mysigt träffa Platin som bloggar o tar underbara bilder, och missa inte hennes Pod.

Positiv energi framåt

 

Åh jag är så tacksam för mina vänner som ger mig positiv energi och jag lovar göra det till er.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/jarnbrist-och-annat-enjoy/

 

 

Kram Hannah

2 reaktioner på ”Positiv energi framåt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *