Event

Erwik Communications/ Restaurang ART

I fredags var jag bjuden till sommarfest på Restaurang ART på Döbelsgatan 45 för att restaurangen skulle ta säsongsuppehåll. Det står på deras hemsida att Vårt mål är att erbjuda en exceptionell upplevelse i en spännande och fartfylld miljö, där ingen dag är den andra lik.

När vi kom in var det som att komma in i en annan värld, musiken, alla människorna, personalen och konsten. Jag såg minsann Zlatan uppe i taket, wow vilket party.

Erwik Communications/ Restaurang ART

Eddy Carbrera del Toro va DJ och Nova Becc, Rigo Sucess Perez uppträdde.

Jag gick fram till Roy Raj Raj och personalen och sa att de va grymma. så serviceminded och dessutom roliga, all in.

Träffade som alltid en mix av bra människor. Ikväll Ann-Louice Dahlgren som jag träffat tidigare. Hon har ett gediget CV. Hon har bott i Rom i många år och arbetade för Svenska ambassaden och var nära vän med Anita Ekberg. Jag minns jag sett någon dokumentär om detta.

Sen hände det överraskande saker. Det handlar om våta kroppar, längtan och fantasier i alla fall för mig.

Tack eminente Erwik Communications/ Restaurang ART.  Detta gjorde ni bra, hoppas på en repris.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/lat-mig-andas/

 

Stor kram Hannah

Erwik Communications/ Restaurang ART

Erwik Communications/ Restaurang ART

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *