Resor

Mamma Mia feber

Hej,

I går var det smyg premiär för nya Mamma Mia filmen Here We Go Again” i Stockholm.

Själv var jag på båtfärd hela dagen på olika delar på ön Skopelos där de spelade in första Mamma Mia filmen ”The Movie”. Den filmen hade premiär 2008 och blev en brak succé och spelade in över 5 miljarder kronor.

Skopelos ökade turismen med 12,5 % samma år.

Gick de berömda 201 trappstegen upp till Mamma Mia Kyrkan och dessutom plingade i klockan.

Mamma Mia feber

Läste i tidningen att nya Mamma Mia filmen är inspelad i Kroatien. Jag båtluffade i Kroatien förra året och det är väldigt vackert. Min favorit ö är Hvar, Filmen är inspelad på ön Vis.

Ikoniska ABBA lämnar ingen oberörd och jag hoppas få se de in real life. Brukar se Benny vi handlar ibland i samma affär på Östermalm.

 

Vilken är din bästa ABBA låt? Skulle vara spännande att höra.

En kvinna precis som jag har mimat framför spegeln och dessutom ville vara Agneta Fältskog och det är Victoria Silvstedt. Det som upptar mina dagar nu är att jag plöjer Sveriges Radios Sommar. Detta program firar 60 år nästa år Återkommer i min blogg så småningom om dessa program senare.

 

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/jag-kom-till-almedalen/

 

Ha en ljuvlig dag kram Hannah

Mamma Mia feberMamma Mia feber Mamma Mia feber

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *