Dejting

Tinder Hannah

Hej Måndag!

Tinder

Förra veckan besökte jag en kär vän och vi hade skitkul åt Tinder där jag nu är med då jag är singel.
Han hade aldrig sett appen förut och han sa swipa vänster nästan hela tiden. Det som slår mig är att många ljuger om sin ålder. Jag vet en man ljög ner sig 20 år och jag undrar varför.

Jag kan inte ljuga och jag lever inte i en annan värld.

Tillit är en grund i en relation.

Jag swipade mestadels vänster då många bilder icke är fina.
Som att gå på ett minfält och hoppas att man kan hitta rätt väg ändå. Näst intill omöjligt om man inte själv är ute efter snabbsex.

Tinder lanserades 2012 och har stor spridning i världen och många par i Sverige är tillsammans i dag tack vare den här appen. Jag själv har fått flera manliga vänner genom appen. Jag säger låt oss vara vänner och betalar sedan för mitt eget vin.

Min erfarenhet är att det inte är stor skillnad på Tinder eller Elitsinglar Det är samma människor överallt.

Jag har har bara lagt ut två kort och ingen presentation. Jag tycker det känns hemskt att swipa vänster på grund av ganska dåliga kort.

Till sist Facebook är ju en bra dejting sida. Det känns lite tryggare att träffa människor som jag varit vän med i flera år och de ser lite hur jag lever mitt liv.

 

Här kommer en länk med riktigt bra dejtingtips. https://hannahgerner.se/karleksrelationer/

På ålderns höst

Idag cyklade jag återigen långt till Stocksund och hälsade på min väninna Bitte som är kanslichef på Bostadsföreningen Sikreno Strand

Det är ett unikt +55 boende i Danderyd med utsikt över Stocksundet. Jag skulle kunna bo där på ålderns höst. Jag gillar arkitekturen i Munterska villan. Du kan spela boule, bridge, biljard. det finns hårfrisör och går att få manikyr och pedikyr. Det finns en restaurang där du kan äta middag för 80 kr.

Sist men inte minst jag själv har anmält mig till Blomsterfonden då mina riktiga väninnor ville det.

Må så gott kära läsare

Kram Hannah

Tinder Hannah

 

Tinder Hannah

Tinder Hannah

2 reaktioner på ”Tinder Hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *