Relationer

Kärleksrelationer

Hej,

Harville Hendrix, den världsberömde relationsexperten har sagt att det inte handlar om att finna den perfekte partnern utan att bli den själv. Trots att alla vet att man ständigt måste arbeta med sin parrelation. Hamnar ofta den längst ned på listan av alla måsten. Vår livsstil gör det svårare.

Jag märkte under åren jag höll föreläsningar för blivande föräldrar att jag kunde ibland känna att det var svårt att prata om svårigheter som kunde dyka upp. Kändes nästan lite taskigt att berätta. Att jag ruvade på en hemlighet när de satt där och var så kära.

Kärleksrelationer

Det är ok att ägna första halvåret till att vara förälder fullt ut men sedan gäller det att bekräfta varandra som kärlekspartners. Annars blir det en kompis eller syskonrelation. Det viktigaste som i allt annat är att kunna kommunicera och undvika påhopp.

Att se sex som en rättighet och inte som en skyldighet och att inte sluta se sin partner som älskare.

Vi behöver röra vid varandra, kramas, hålla handen. Det pratas om Bolibompa Sex men vi behöver börja med Bolibompa Beröring.

Hur ska hon orka “Stackars Trötta Småbarnsmamma” sa en gång en äldre barsk dam till mig då sa jag “hur ska hon orka vara ensamstående”.

Ja det finns hur mycket som helst skrivet om kärlek och konsten att vara lycklig. Jag har nu börjat våga säga att en skilsmässa ingår i livet.

Ibland när väninnor kommer till mig och vill ha råd om hur de ska göra med sin relation kan jag ibland säga att det kanske är bättre att stanna kvar i förhållandet av olika anledningar små barn, ekonomi. Vissa klarar av det bättre med varannan vecka än andra och en del kvinnor kan få svårt att klara sig ekonomiskt som ensamstående.

Vad är rätt och vad är fel och vad har du för rätt att döma. De flesta av oss styrs av rädslor och jag tror många inte är medvetna om det och att det kan begränsa ditt liv och växande.

Hur kommer framtidens relationer att se ut?

Då kvinnor mer blir ekonomisk självständiga kommer vi ännu mer våga avsluta dåliga relationer. När jag träffar kvinnor brukar jag peppa dem och uppmuntra dem att studera och bli ekonomisk oberoende och se till att inte allt står/skrivs på mannen under äktenskapet.

I dag är det ju 70% kvinnan den som tar initiativ till separation.

Istället för ett livslångt förhållande kommer vi ha två till tre relationer. Kanske samboskap eller vara särbo eller äktenskap.

Tack vare den lilla blå tabletten och östrogentillskott kommer vi kunna ha ett bra sexliv högt upp i åldern.

Idag har jag varit ute och sprungit 1 mil, och nu håller jag på att fasta inför en undersökning jag skall genomgå imorgon. Kämpa är dagens ord.

Sist men inte minst här kommer en till blogg https://hannahgerner.se/radslans-makt-over-ditt-karleksliv/

K R A M  Hannah

Kärleksrelationer

2 reaktioner på ”Kärleksrelationer

    1. Tack, vad roligt att höra:) Ja det är min väninnas tavla har aldrig tänkt på det tidigare men nu ser jag revbenen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *