Event

Grand Travel Award

Hej Valentine!

Idag går mina gratulationer till mina föräldrar som firar 51 årig bröllopsdag.

I måndags lurade jag iväg min mor på en kryssning iofs Viking Grace men vi kände att det inte riktigt var vår grej trots fint spa, champagnebar och skaldjur.

Det som slog mig var att ingen kollade vårt bagage och tänk er mitt ute på Ålands hav om någon eller några öppnar eld och börjar skjuta. Hur lång tid skulle det ta tills polis, räddningstjänsten skulle komma? Jag tycker det ingår i dagens samhälle att prioritera säkerhet och åtminstone scanna vårt bagage.

Grand Travel Award

I går kväll besökte jag Grand Hotel och deltog i Grand Travel Award. Det är resebranschens Oscarsgala.

Bästa rederi blev Birka Cruises

Det är inte alltid bäst att vara störst. På Östersjön slåss Birkas enda fartyg med stora flottor av betydligt större fartyg. Då måste man vara bättre på service och ännu trevligare än konkurrenterna. Birka lyckas med detta år efter år, samtidigt som man förmår att utveckla sin affär med kryssningar till Höga kusten, Tomten, skidresor och snart till Berlin. Med Birka blir resan alltid ett häftigt äventyr som både lever upp till förväntningarna och utmanar dem.

Bästa Kryssning blev Royal Caribbean International levererar en kryssningsupplevelse i världsklass. Ombord på något av de moderna fartygen finns allt du kan drömma om när du är på semester och en massa saker till. Oavsett om du vill vara i Västindien, Medelhavet eller gulfen är detta det mest bekväma sättet att upptäcka världen.

Jag har åkt med Royal Caribbean Int 3 gånger och gillar dem mycket.

Arrangemanget var mycket proffsigt och Magnus Skogsberg som var kvällens konferencier skötte sig galant.

Ha en Valentine kväll kära följare blir firad och skall äta middag med min kära dotter Livia.

 

Kram Hannah

Grand Travel Award

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *