Författarinna

Juni Månad Som Ungdomen Så Naiv Och Ljus

Hej Torsdag,

Jag har plockat fram alster jag skrev som 25-åring och vill nu samtidigt fortsätta på min blogg otrogna Möten 2.

Juni månad som ungdomen så naiv och ljus. Nora har nu väntat i flera månader på att slutligen få träffa Hector.

Under denna tid har hon byggt upp fantasier hur det skulle vara att älska med denna man. Hector var verkligen en man. En sån som dessutom arbetat sig upp från botten.

Det var hans mor som hjälpt Hector och hans tvillingbror att komma någonstans i livet. Hon kom från Norrlands skogar och väl när hon flyttat till Stockholm tänkt att hennes söner skall investeras i.

Sophiés Bar

Tidigt på kvällen bestämde sig Nora och Helena att gå vidare till Sophiés Bar. De hade haft tjejträff på “Turken” på Sturebadet innan. Hon har valt en tunn eldröd topp så kort så att naveln anades.

Hennes väninna sminkar Nora. Alla skavanker försvann. Hon såg ut som Kate Moss med sina breda läppar och massor med rouge.
Nora var strålande vacker. Hennes ansikte var klassiskt med markerade kindben och en bred panna. Stora blå ögon som satt väl isär och en smäcker hals.

De två gick med vana steg in på deras favorit bar Sophiés. De hälsar på alla stammisar och går fram till baren. Där träffar de “Temannen” som blir glad över att se dem. Det var nu ett halvår sedan se sågs. Han beställer in en Magnumflaska Bollinger som de tre halsar ur.

Juni Månad Som Ungdomen Så Naiv Och Ljus

Plötsligt ser hon honom. Hans långa gestalt syntes så tydligt. Nora känner att hela hon även blir alldeles varm. Hon börjar att gå efter honom. Nora lägger märke att han har massa vänner i släptåg och kan inte riktigt gå fram. Det tar en lång stund innan han slutligen ensam går en trappa upp och beställer en Vodka Russian.

Nora går fram och ser hur hans ansikte lyser upp.

“Jag kommer åka hem till Bronx det vill säga Söder, följer du med”. Hon säger att han ska gå ut först då hon inte vill att någon ska se dem tillsammans.

Hon ställer sig i hörnet av Birger Jarlsgatan och Mäster Samuelsgatan och vinkar fram en taxi och Hector hoppar snabbt in i bilen. De sitter tysta under taxifärden medans de blickar ut mot den vackra utsikten från Skeppsbron över Skeppsholmen.

Förförelsen

Väl i lägenheten frågar Hector om han snart får förföra Nora.

-“Jag har väntat på dig i tre månader så inget tjafs”.

De har det bästa av sex. Han lägger märke till hennes starka sexualdrift samtidigt medan han först utför cunnilingus. Nora har aldrig varit med en sån erfaren man tidigare. Hector har svårt att slita sig från hennes lena kropp. Hon sätter honom i en taxi när klockan kryper mot halv fyra.

På måndagen ringer han och säger att han tänkt på henne hela helgen och ursäktade sig för att han inte hade ringt. Men hon vill inte höra något sådant. Känner sig nöjd nu som erövrat honom.

Hector ringer senare men hon avböjer hans samtal ty hon hade funnit en ny älskare över sommaren. Precis som det finns stora författare, ishockeyspelare, kockar finns det stora älskare.

Sist men inte minst idag var jag på mitt kontor och har arbetat. Efter lunch ringer min telefon och sa att jag har blommor att se fram emot som jag blev så otroligt glad över.

Kram Hannah

Juni Månad Som Ungdomen Så Naiv Och Ljus

Juni Månad Som Ungdomen Så Naiv Och Ljus

2 reaktioner på ”Juni Månad Som Ungdomen Så Naiv Och Ljus

  1. Vill läsa mer! Säker på att du även i längre format skulle kunna skriva högintressant och tankeutvidgande – och på annat sätt stimulerande -om kvinnorochmändynamiken, den så eldfängda,. Och jag som iblandklantigman kanske kan lära nåt om DET ANDRA KÖNET?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *