Event

Ta varje dag

Ta varje dag

Hej,

 

Älskar att cykla

Jag tror en del sett mig med min cykel på stan. Min cykel är sliten och närmast på väg rasa samman. Så jag måste byta ut den. Vill inte ha någon flashig dyrgrip som Grimaldi. Älskar min cykel och tycker det är coolt att cykla med högklackat. Det är Hannah i ett nötskal. Lite lyxig men inte bortskämd och vill alltid kämpa.
I söndags fick L ta min cykel. Jag själv sprang med relativt lätta steg. Målet var Djurgårdsstaden. Sålde min bil för 2 år sedan och har inte saknat den alls. Ta varje dag och var snäll mot dig själv.

Klimatsmart

Har i flera år tackat nej till plastpåsar i affärer och haft mina tygkassar. Men har ni funderat på att skaffa färre barn för klimatets skull? Klart ni inte gjort. Men jag är inte klimatsmart med mitt flygande och kommer inte sluta utforska världen det som jag tror jag älskar mest. Min pappa som har 5 barn visade artikeln Lisa Irenius skrivit om klimatsmart och färre ungar och indraget flerbarnstillägg.

 

Avicii

Har inte nämnt Avicii fick veta om hans bortgång tidigt och vi hedrar honom i Oscars församling.  Med klockspel och mina tankar går hans familj.

Ikväll var jag på två event och tog med en underbar kvinna Annika alltid fylld med positiv energi och arbetar som VD. Först på champagne & diamanter.

Ta varje dag Ta varje dag

Ta varje dag

Slutligen gick vi till en kär väninna till mig Anna Karin och hennes salong. Jag är så imponerad av henne. Driver en skönhetssalong och är en av mäklarna på Eklund Stockholm och New York.

Träffar flera starka kvinnor med grymt skinn på näsan och det är inte konstigt många kvinnor hör av sig till mig och säger de vill vara med mig nätverka. I kväll hörde en kvinna av sig till mig som gått hos mig under graviditeten och dessutom levt i skyddat boende.

Livet är högt och lågt.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/konsten-att-sprida-goda-rykten/

Må så gott kram Hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *