Event

Konsten att sprida goda rykten

Hej,

Konsten att vara en upplyst människa

Jag älskar att gå in i mitt bibliotek och plocka fram lite böcker och bara bläddra och läsa. Träffade Kay Pollak på Fadimegalan i januari. Har hans bok “Att växa genom möten framför mig. Tycker så mycket om att träffa människor och är genuint intresserad i varje möte.

Jag har något att lära mig. Har lätt att tycka om människor och jag är en upplyst person som avskyr skitsnack. Förmodligen vet alla innerst inne att när du har fördömande, förlöjligande tankar om en annan människa så berättar detta egentligen något om dig själv.

Negativ energi

Bakom varje negativ tanke jag har om en annan person döljer sig någon form av rädsla hos mig. Det jag förnekar och förtränger i mig själv tenderar jag att attackera och förhåna utanför mig själv

Vill du göra skillnad och göra världen snällare och känna dig fri skall du göra följande:

Om någon A kommer fram till dig och säger att hen i förtroende skall säga något om B, och lova att inte säga det till någon annan, lova.

Vidare säg då att du inget vill höra.

Det tar alltid tid att ändra ett beteende. Jag blir glad om du tränar på att sprida goda rykten. Vi bör hjälpa varandra och jag lovar dig att på köpet kommer du sedan må bättre.

 

Konsten att sprida goda rykten

Konsten att sprida goda rykten

I torsdags kom Mita Magnusson som är grundare till Mitas mat hem till mig. Vi har ordnat en överraskningsmiddag till vår väninna Anna Högström som dessutom fyller 40 år dagen till ära.

Mita bjöd på underbart god mat som är hälsosam och även utan tillsatser. Funkar så att du väljer en proteinbas, en kolhydratsbas, en grönsaksbas och till sist en sås. Du kan gå in på hennes hemsida och köpa hem produkterna mitasmat.se.

Bloggaren Minette Tigerfalk som ofta toppar vår gemensamma blogglista på Maqt.se va en av de trevliga gästerna.  Så kul att vi funnit varandra och kan bolla våra idéer tillsammans. Här finner du hennes blogg http://www.minettetigerfalk.maqt.se

Vi lyckades överraska Anna rejält Vill ni träffa Anna så dyk upp på Club Miami Vice Stockholm på fredag det är en club som spelar musik från 90-talet och nu på fredag kommer Drömhus äntra scenen.

I lördags firade jag en underbar väninna Ann Sörhus tack för dina tal och även för din fest.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/stort-kaos-i-napoli/

 

Kram Hannah

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *