Personligt

Singelliv 2.0

Hej

Det står inte högst upp på min lista att finna en man men slår kärleken ner som en bomb tar jag chansen såklart. Singelliv 2.0 är bra och min frihet är bäst.

Kanske är det så att jag som levt med en partner i 13 år och levt kärnfamiljeliv nu och njuter av min frihet. Ja det stämmer men saknar någon att träffa emellanåt. Men finner ingen som matchar mig men arbetar på det.

Singelliv 2.0

Hade en önskan då jag skiljde mig och det var att få göra en inre resa. Kunde aldrig släppa den tanken utan den gnagde i mig faktiskt varje dag. Vi hade fastnat i vår relation och började leva parallella liv. Är idag glad över skilsmässan men det har tagit tid. Jag har genomgått de absolut tuffaste åren av mitt liv. Det går aldrig att förstå innan hur smärtsamt det är att skilja sig.

Ser det inte som något misslyckande utan försöker se det som en utveckling- och erfarenhetsresa.

Har lusläst allt om separation på nätet och i böcker och en sida som jag varmt rekommenderar är Michael Larsen och hans separation.se. Förra veckan fann jag detta på hans sida jag gillar:

En partner för henne, innebär en person som gjort upp med sitt bagage, hämtat in sina projiceringar. En man som respekterar hennes “tokigheter”, som inte ser henne som en trofé, någon att luta sig emot därför de egna emotionella benen inte bär. En partner är personen som känner jaget så pass väl att desperation och habegär inte är det som driver eller motiverar, utan:

“Jag väljer att ha dig nära därför du är du”.

Almedalen

Blev tillfrågad att hänga med till Almedalen och har nu tackat ja och min ex man skall också dit. Min ex svägerska är så gullig och kommer bo hemma hos oss och passa våra bästa tonårsdöttrar. Tar för mig av livet genom Singelliv 2.0.

Måndagskram Hannah

Singelliv 2.0

2 reaktioner på ”Singelliv 2.0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *