Personligt

Min allra käraste syster

Hej torsdag !

Så härligt kreativa och spännande möten dessa dagar. Jag har lagt ner Tinder tillfälligt och dejtar eller egenligen bara vill träffa intressanta givande människor.  Nu med hjälp av Facebook och jag styr mitt flöde. Så här kan det se ut:

Facebook

Hej, vem är du?

Jag svarar:  “Svår fråga, jag addade dig då jag får alldeles för många vänförfrågningar och vill nu styra mitt flöde själv”.Du dök upp helt plötsligt i min Facebook för vi har 14 gemensamma vänner”. “Jag vet egentligen inte så mycket om dig men du är väl … och son till någon”. “Jag är en kvinna mitt i livet”.

Han svarar:

“Ja precis frågan kan bli lite existentiell”. Men om vi nu håller oss till the basics så är du alltså en kvinna mitt i livet som vill styra sitt eget flöde, bra så”. Och det stämmer jag är son till någon men jag antar att du är dotter till någon också och jag är”.

 

En annan spännande man med hela världen i sikte.

London calling, vill ju till honom. Nu har vi blivit vänner och det som dessa framgångsrika otroligt kreativa människor. Det de jag tror de gillar med mig är att  jag har tystnadsplikt och att de verkar tycka jag är ganska rolig. Min blogg om åtrå och mötet med de bruna ögonen har blivit en vänskap. Då jag ännu inte är klar för att ta in ny kärlek. Därför är spirande vänskap bra.

Idag har jag varit på kontoret i Liljeholmen och arbetat som barnmorska. Kommer cykla till kontoret imorgon också då min chef kommer infinna sig och vill träffa henne efter sommaren.

Kl 16 infann jag mig på hemligt möte och kan inte berätta så mycket. Men att producenten sa att han kommer sno mina idéer om ”Eye wide shut” vilket är ok.

Fryshuset

Efter mötet cyklade jag snabbt i högklackat och min hövding runt min hals till kvarter nära mig. Steg in på Torstenssongatan 12 och deltog i ett event hos Katarina Waldenström Lagerbielke. Kvinnan bakom Kwoshare. Hon arbetar aktivt för Barn till ensamma mammor” som är ett Fryshuset projekt. Hos Katarina kan du köpa smycken där delar eller hela vinsten går till detta projekt.

Angelina Jolin super stylisten som bor delvis i New York och stylat så många mäktiga människor gav oss goda råd om hur vi ska klä oss i höst. Hon blev så glad att träffa mig då jag inte ställde frågor om vilka kändisar hon träffat. Jag är inte så intresserad utan är öppen och vill se henne ja så funkar jag.

Träffade även Åsa Waak som också bloggar och tar otroligt bra bilder till sin Instagram.

Min allra käraste syster

Men i mitt hjärta tänker jag och minns min allra käraste syster som idag skulle fyllt 50 år. Men tyvärr tog livet av sig på grund av våldtäkter. Jag älskar dig Marika och kommer alltid berätta sanningen vad som hände dig gumman.

 

Kram Hannah

Min allra käraste syster

Min allra käraste syster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *