Event

Barnets första ord är inte längre mamma utan iPad

Hej måndag igen och nya möjligheter.

Igår cyklade jag och hälsade på min vän Ann som deltog i årets upplaga av “Världens längsta Bokbord”. Hon är medlem i “humanisterna” sedan många år. Väldigt populärt detta bokbord och massa människor.

Efter det begav jag mig till Brunnsgatan 4 för att för första gången se Yvonne Skattberg på scenen. Teatern var fullsatt och det blev en bonus då Sofia Nordgren äntrade scenen först ut. Henne träffade jag kvällen innan på årets upplaga av ”White Party” ute i Bromma hos Johan Wikman som fyllde 50 år och hans dotter bjöd på sång så fint.

Sofia är sjuksköterska till yrke och hade många poänger och jag älskar hennes skratt. Hon lär oss att dansa, skratta, ta massage, ha sex och äta choklad gör oss lite lyckligare.

Yvonne har i många år varit stand up komiker. Hon blev dessutom belönad med Klara K:s uthållighetspris 2017, grattis.

Det är smart att genom skratt orka ta striden mot maktens korridorer. Igenkänningsfaktorn var hög då jag och Yvonne båda är ensamstående tonårsmammor och vi båda vet att män gör karriär i flock.

Barnets första ord är inte längre mamma utan iPad

Rubriken till dagens blogg är för jag funderar mycket över hur datorer påverkar våra barn. Hur anknytningen kommer att bli förändrad och så vidare. Vad tror ni om Barnets första ord är inte längre mamma utan iPad.

Nu har jag precis kommit hem från frukostmöte på Nr 18 på Birger Jarlsgatan och laddar nu inför en härlig vecka. Bjuder er på en ny bild från mitt hem och önskar er alla en härlig måndag.

Kram Hannah

Barnets första ord är inte längre mamma utan iPad

Barnets första ord är inte längre mamma utan iPad

Barnets första ord är inte längre mamma utan iPad

 


 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *