Event

Hannah goes Timmermansorden

Hej tisdag,

Idag har jag varit hos Roger Morgan och fått champagneblonda toner i mitt hår igen.

Karl Lagerfeld

I dag minns vi modeikonen och chefsdesignern för Chanel. Jag har dessutom flera plagg av honom i min walk-in closet. Saknar min otroligt vackra svarta rävpäls designad av honom. Den köpte jag i USA som tyvärr blev stulen på en privat klubb.

Boktips

Roger Morgan som lånar ut boken om Margo Fallai till mig. Som jag små läser nu både om Roger och om Karl Lagerfeld. Han berättar för mig att han varit stjärnfrisör till två Yves Saint Laurent visningar samt tre Versace visningar i Stockholm under 1980 och 1990-talet.

På legendariska Restaurang Fontainebleau. Där deltog Roger Morgan på ett brudklänningsevent. Där han skapade bruduppsättningar med inflätade strass smycken. Restaurangen som sedermera blev känd för ett bombattentat som fortfarande är en olöst kriminalgåta.

Som ni märker och ni som följer mig slaviskt vet jag tidigare skrivit om Roger Morgan vid 2 tillfällen i min blogg så jag sa idag:

Jag tycker du borde skriva en bok”

Hannah goes Timmermansorden

Har besökt Timmermansorden som är Stockholms hemligaste och äldsta order.  Jag fick komma in som damsällskap. Då de vid vissa tidpunkter ordnar spännande föredrag med lättare måltid.

I går föreläste Biskop Cardinal Anders Arborelius. Han levde som munk i 27 år i Skåne. Men i och med biskopsutnämningen blev tempot på en helt annan nivå.

Han berättar om att Södertälje är Sveriges Jerusalem och annat. Han är samtidigt Sveriges första kardinal.

Det jag gillar med Timmermansbröderna är deras hjälpverksamhet. Med hjälp av fonder och donationer så bidrar de till människokärlek.

Slutligen tog jag med en kär vän till galapremiär på biograf Saga med avslutande supé på Sturehof.

Nu har min vän åkt till Italien och jag är hemma med mina fantastiska döttrar och ska arbeta och gå på trevliga event i veckan.

Sist men inte sist bloggtips https://hannahgerner.se/jag-antrade-nattklubben-alexandra/

Kram Hannah

Hannah goes Timmermansorden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *