Event

Jag äntrade nattklubben Alexandra

Hej

jag har varit på kryssning. Ombord på Birka. De har ett samarbete med 1,6 miljoner och 2,6 miljonerklubben. Träffar Marcus Hammarström som är marknadschef för Birka Cruises. Det är mycket hans förtjänst till att den anrika nattklubben Alexandra återuppstod under en kväll på båten i samband med att deras nya nattklubb invigdes. Vi fick njuta av

  • Cotton Club
  • Kayo
  • Blossom

och dessutom många andra.

Jag äntrade nattklubben Alexandra

Alexandra var Sveriges första moderna nattklubb och huserade i Stockholm 1968-1988. Efter att varit nattklubbsdrottning startar Alexandra 1,6 miljoners klubben och sedan 2,6 miljoners klubben som arbetar för kvinnor och hälsa. Av alla intäkter under mitt knappa dygn gick 25% av intäkterna till kvinnor och hälsa och samarbetet fortsätter framöver.

Jag blev inbjuden av Alexander Erwik och vidare  kryssningen överträffar mina vildaste fantasier. Jag tog med min väninna Cristina Funke och vi började först med en tidig middag och det blev godkänt.

Fick ett uppdrag av en vän:

“Du har ett uppdrag under ditt äventyr på de sju haven. Jag vill se dig i cigarrloungen bolmades på Cohiba, Davidoff”.

Tack alla för en fantastisk tripp och jag blev påfylld av härlig energi och solljus.

Nu kommer slutligen bildkavalkad från när jag äntrade nattklubben Alexandra

Kram Hannah

Jag äntrade nattklubben Alexandra

Jag äntrade nattklubben Alexandra Jag äntrade nattklubben Alexandra Jag äntrade nattklubben Alexandra

Jag äntrade nattklubben Alexandra

2 reaktioner på ”Jag äntrade nattklubben Alexandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *