Resor

Hannah åkte till Alaska

Hej Fredag,

Hoppas ni mår bra. Det gör jag. Jag kom hem från en fantastisk resa förra veckan. Jag och min väninna åkte till Alaska, häng med.

I juli skulle jag träffa min väninna R, hon satt på Ticket och bokade en resa till Alaska och jag kom dit. Jag hade ingen tanke på att resa till Alaska men söta Christina som arbetar där sa:

-“Vill du hänga med,” det finns en plats kvar”. Jag sa ja!

Vi betalade in men sedan fick vi veta att resan blivit inställd. Jag sa till min väninna att jag kan boka resan till oss. Jag har åkt med Royal Caribbean tre gånger tidigare och alltid fixat allt på egen hand.

Sagt och gjort så ägnade jag mycket tid till vår resa. Först beställde vi själva kryssningen sedan flygresan. Efter det måste man ha två visum både till Kanada och till USA för vi besteg båten i Vancouver.

Hannah åkte till Alaska

Vi längtade så mycket till den 14 September men vips så var dagen med D där. Jag kan rekommendera att våga boka Bolt eller Uber till flygplatsen om ni är två personer, det är riktigt billigt om man har tur som vi hade 200 kronor per person då min väninna sov hos mig kvällen innan.

Flygresan dit var lång med två mellanlandningar både i Amsterdam och i Minneapolis. Det var kul att mellanlanda i Minneapolis då jag bodde i där när jag var väldigt ung.

Vancouver är en härlig stad men det som beklämde mig var att staden hade massor med uteliggare, en hel gata full.

Alaska var så vackert och man måste uppleva det själv för att verkligen förstå. Vi besökte Sitka, Juneau samt Ketchikan. Jag såg inga valar för jag bokade inga extra dyra utflykter men vi hade tur att se ett sjölejon på nära håll.

 

Sist men inte minst bloggtips

https://hannahgerner.se/operationaid-till-ukraina/

 

Kram Hannah

Hannah åkte till Alaska

Hannah åkte till Alaska

 

 

Hannah åkte till AlaskaHannah åkte till Alaska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *