Event

Hannah Besökte Finaste Guldrummet

Hej Fredag,

Hoppas ni mår bra, det gör jag. Äntligen lite ledigt efter mycket arbete men det är också mycket givande. Jag har fått flera jobberbjudanden i veckan men tackar nej. Jag uppskattar mina lediga dagar och har nu varit i Uppsala i två dagar med min yngsta dotter som studerar där. Underbara avkopplande dagar med luncher, middag men även städning men det gillar ju jag de som känner mig.

Nu lite uppdateringar sedan sist.

Jag blev bjuden till ett härligt event av Malin Myagi tillsammans med Svenska Spel. Vi kom till Elite Eden Park Hotel på Sturegatan 22. Jag fick besöka det så kallade guldrummet dit alla som skrapat fram tre klöver eller Tv symboler på sina trisslotter.

“Varje år har över 300 personer turen att skrapa fram tre Klöver- eller TV-symboler på sina Trisslotter. Tack vare detta får de vara med om den speciella upplevelsen att skrapa fram sin slutliga Trissvinst i direktsänd tv. Samarbetet mellan Svenska Spel Tur och Elite Hotels of Sweden syftar till att sätta extra guldkant på vinstupplevelsen i samband med tv-skrapet. Detta genom en minnesvärd hotellvistelse med det skräddarsydda konceptrummet kallat ”guldrummet”. En juniorsvit på Elite Hotel Eden Park i Stockholm, ett stenkast bort från Stureplan och med utsikt över Humlegården”.

Hannah Besökte Finaste Guldrummet

Det är en juniorsvit som verkligen skriker guld. Där bjöds vi på smoothie, Afternoon tea och vi fick skrapa trisslotter. Dessutom fick vi tillbehör för att skapa ett eget plagg det vill säga sprayfärg och mycket mer därtill.

Jag träffade Malin första gången under pandemin då vi joggade och styrketränade tillsammans i Kungsträdgården på ett event tillsammans med Volvo. Efter det åt vi god välbehövlig lunch.

Så nu skall jag skapa mitt egna modestatement med Triss. Tack för en underbar eftermiddag och jag har köpt trisslotter efter detta.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/hannah-akte-till-alaska/

 

Kram Hannah

 

Hannah Besökte Finaste Guldrummet
Hannah Besökte Finaste Guldrummet

Hannah Besökte Finaste Guldrummet Hannah Besökte Finaste Guldrummet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *