EventSverige

Gotland Kom Till Stockholm

Hej Söndag,

Igår fick vi äntligen till det en härlig middag och som vi längtat. Min egen karantän har varit fylld av

  • Netflix
  • SVT Play
  • Tv 4

och det har dessutom berikat mig. Mitt liv de senaste åren har inte innehållit Netflix alls så ser det som jag hämtat hem alla serier människor talat om. Jag måste varit Sveriges Radios bästa kund då jag lyssnar varje dag på olika poddar, love it!.

Gotland Kom Äntligen Till Stockholm

Nu till gårdagen, min vän Christer kom till Stockholm. Vi anordnade ett event som många längtat till. Gotland kom äntligen till Stockholm. Christer kom till huvudstaden med lamm och de fantastiska ostar från Stafva Gård. Min andra käre vän David hade med sig med sig vin som matchade lammsteken utsökt.

Jag bjöd in få vänner för tycker om att konversera med alla och få ett minne för livet.

En underbar kväll! Idag åkte vi iväg till Norra Djurgårdsstaden där jag tog Covid-19 tester på min mor och Christer och visste redan innan att de var negativa och hade rätt.

Ska sova tidigt ikväll då jag på min semester går in och arbetar så önskar er alla sov gott i värmen.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/skilsmassa/

Kram Hannah

 

Gotland Kom Till Stockholm

Gotland Kom Till Stockholm

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *