Relationer

Skilsmässa

Hej

Skilsmässa

Ingen form av vanligt misslyckande, varken sjukdom eller ruin eller motgång i yrket, ger så grymt och djupt eko i det undermedvetna som en skilsmässa, den vidrör direkt all ångest ursprung och väcker den till liv.

Med ett enda hugg tränger den så djupt som livet överhuvudtaget når.

Jag tror jag fastnat. Innan min skilsmässa hade jag enbart sunda relationer väldigt få. Det var min ungdomskärlek, mannen jag var förlovad med 8 månader och min make som jag levde med i 13 år.

Dysfunktionell relation

Efter min skilsmässa har jag bara råkat ut för dysfunktionella relationer men jag tar min egen skuld i detta såklart. Jag vet idag jag varit naiv hoppat in i relationer och kommer inte göra det igen.

Idag har jag sorg. En vän har lämnat jordelivet och det är obeskrivligt svårt att ta in att han är död. Jag har mött döden tidigare som ni vet för snart 20 år sedan då min älskade syster dog.

Jag visste han var döende. Vill hylla honom att han var min hjälp under min svåra skilsmässa och detta sa jag till honom.

Jag kanske inte hade tagit mig igenom min skilsmässa med svartmålning emot mig som mamma och hustru utan hans hjälp.

Han peppade mig och stod utanför min dörr varje morgon 06.30 och jag klarade mig igenom mycket smärtor tack vare vår löpning.

Vi sprang New York  maraton ihop av en slump för vi bokat samma resa.

Misshandel

Efter min misshandel ni vet som läser mig bestämde vi oss för att köra Stockholm Maraton 2017 tillsammans. Vi tränade och minns så tydligt att jag såg att hans ansiktsfärg inte var ok. Tre dagar ringer han mig och bekräftar att han är sjuk.

Vill hylla min vän och kommer dessutom infinna mig på hans begravning imorgon. Tack min vän att du gjorde så jag gjorde slut med mina dysfunktionella relationer. Jag har ett gott liv och skall jag ta in en ny partner så skall han matcha min hjärna.

Sist men inte minst han var inte bara en bra vän utan även en fotograf dessa bilder får avsluta min blogg idag .

 

Skilsmässa

Skilsmässa

 

Skilsmässa

Kram Hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *