Arbete

Glädjen att arbeta med sina vänner

Hej Torsdag,

Jag har nu arbetat fyra pass på ett serviceboende någonstans i vår vackra huvudstad. Och slitit oerhört tillsammans med en kär vän och det visste vi inte innan. Jag visste bara att jag skulle arbeta med en sjuksköterska vid namn Sofia. Och vidare vad glada vi blev när vi såg varandra. Blev dessutom lite tryggare.

Glädjen att arbeta med sina vänner

Glädjen att arbeta med sina vänner

Jag försöker sända ut positiv energi bland de boende. Som kanske inte vill äta och bara längtar efter av deras nära och kära. Tänker på alla tappra själar som kämpar på i coronavinden som sett deras kära boenden och patienter gått bort och läser i tidningarna om detta och hoppas personalen får uppföljning senare då verkligheten kommer komma.

Min käre vän Christer har bokat om sin resa hem till Gotland och han har fixat i mitt hem så otroligt bra.
Saker som jag inte hunnit med som småfix här och där som jag hans ögon ser som jag som blivit hemmablind efter snart 19 år i min våning inte ser men som han ser.

En sann glädje att komma hem varje dag och dessutom är han ju kock så han har bjudit mig på hemma lagade middagar och jag har fått lunchlådor att äta på serviceboendet.

Ikväll är vår sista så jag skall bjuda honom på middag. Och kanske ett besök på Glashuset då jag är ledig imorgon. För att sedan spendera hela min helg i mitt uppdrag som sjuksköterska.

Jag lyssnar på årets sommarpratare med stort intresse när jag cyklar till mina uppdrag. Jag återkommer till detta senare. Nu är jag fylld av att koppla av och vila lite.

 

Lev Väl och njut av Sverige

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/skilsmassa/

Kram Hannah

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *