ResorShopping

Båt liv

Davs:)

 

Vilken helg vi haft. Tillbringat den i Hornbaek med danska vänner. Det tar bara 10 minuter att köra över sundet från Viken till Hornbaek. Första kvällen åkte vi till Gilleleje som fortfarande är en fungerande fiskehamn på Norra Själland. Vi åt och drack gott sen när vi åkte tillbaka togs denna bild. Vilket roligt båt liv.

Båt liv

Båt liv

Vi har promenerat på stranden som har perfekt småkornig sand som påminner om sanden i Västindien.

Ilse Jacobsen som är född och uppvuxen i Hornbaek har en mängd affärer och SPA här. Dessa fick följa med mig hem! Jag handlar ju ofta på rea och älskar att fynda så dessa godbitar var nästan gratis.

Båt liv

Båt liv

 

 

Sista natten sov vi i Helsingborg och åt färska räkor på restaurangen Sillen & Makrillen.. Så magisk solnedgång och i det långgrunda vatten nedanför FRIA bad tränade ett par på dans och fast klockan var 22 var det många kvar och badade.

I morse läste jag tidningen och blir så väldigt upprörd så jag kokar då filmning av olyckor är ett växande problem. Att när polis och räddningstjänst ryckte ut för att rädda liv blev de hindrade av privatpersoner med mobiltelefoner. Jag minns på natten mot den 8 april 2017,  jag sov oroligt och vaknade som så många gånger den natten och gick in på Facebook och såg att någon lagt ut en bild på en av terrorattacken på Drottninggatans offer. Det gör så ont och jag tänker återigen på att empatin som man ser minskar hos människan.

Ha en härlig start på veckan och sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/ta-varje-dag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *