Sverige

Skåne I Mitt Hjärta

Happy Weekend

Vilka fantastiska dagar jag har i Skåne för andra gången på kort tid och gillar det!  Lär känna Viken, Höganäs och Helsingborg. Springer vid vattnet på mornarna och går och köper frallor i bageriet. Det känns som mindfulness att bara vara.. Det är så viktigt med återhämtning.

Jag hade ju bokat in mig på BaraVara och skulle åkt dit i maj men avbokade resan då jag inte kunde ta ledigt från mitt arbete och nu är jag i Skåne istället och tror det är lika välgörande om inte bättre och jag kan arbeta härifrån.

Helsingborg

Vi har ätit lunch i Helsingborg på Tropical Bar   som att vara utomlands.  Tur jag är i Sverige nu när vädret är på topp. Jag la ut en bild på Instagram och på Facebook och fick en mängd förslag var jag befann mig, Miami? Spanien? Cannes?

Viken

Igår kväll åt vi spätta på Hamnplan 9 som ligger så vackert nere i Gamla Vikens hamn med utsikt över båtar, sundet och Danmark. Och det viner från segelbåtarnas fall och vant när det blåser över 7 sekundmeter har jag nu lärt mig. Sen promenerade vi och det finns flera klassiska skånelängor här såna jag inte sett sedan jag var liten flicka!

 

Skåne I Mitt Hjärta

Fått frågan om jag vill fira midsommar här och försöker nu få mina  döttrar att hänga med och den ena vill men den andra säger att hon kan åka precis varsomhelst men inte Skåne, inte helt enkelt att vara tonårsmamma men mina flickor är snälla och vet ju att döttrar skall frigöra sig från sig mamma men jag hoppas få hit dem.

Idag ska vi  ta båten över till Hornbaek, Köpenhamnarnas Saint Tropez och vara med på en After Work och senare i helgen Helsingborg och innan dess ska pålsteken sitta.

Får se när jag kommer hem till Stockholm igen simma lugnt vänner.

 

K r a m Hannah

Skåne I Mitt Hjärta

Skåne I Mitt Hjärta

Skåne I Mitt Hjärta

3 reaktioner på ”Skåne I Mitt Hjärta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *