Event

Årets kräftpremiär den 7 augusti

Hej Tisdag!

Årets kräftpremiär den 7 augusti ägde rum i fredags och jag ordnade en kräftskiva.

Jag hinner ofta med massor med saker men förra veckan krävdes det en stor insats inför min kräftskiva.

Jag är glad för den blev så lyckad och det blir en minne för livet. Kräftskivan har sitt ursprung från 1900-talets första decennier och är inledningen till en festperiod då vi äter kräftor och dricker snaps. Just kräftor får mig att minnas tillbaka till min barndom på somrarna i Kungsängen.

Vi tillbringade de tidiga åren på mina morföräldrars ställe och mina bra minnen var när vi fiskade kräftor. Så spännande att vara uppe mitt i natten. Min pappa byggde dessutom en flotte till mig som en dag sjönk till botten. Vi hade en Pippi Långstrump väska som vi sedan tog hem fångsten till Åkersberga med.

Jag gillar att blanda människor så att det skall ske fler utbyten och att mina vänner kan få nya kontakter, vilket skedde.

Stort tack för att ni kom till årets kräftpremiär den 7 augusti. Vidare stort tack för alla fina presenter, love you.

Förra veckan besökte jag Mini Spa för mina tänder inte var helt vita. Träffade Chasmine som var så professionell och snäll. De ger en viss procent för alla besök de har till Zelmerlöw & Björkman Foundation.

 

Sist men inte minst ett bloggtips https://hannahgerner.se/gotland-kom-antl…n-till-stockholm/

Kram Hannah

Årets kräftpremiär den 7 augusti

Årets kräftpremiär den 7 augusti Årets kräftpremiär den 7 augusti Årets kräftpremiär den 7 augusti  Årets kräftpremiär den 7 augusti Årets kräftpremiär den 7 augusti

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *