Sexualitet

Åtråmannen överraskade mig med blombud

Hej,

Lite uppdatering från torsdagen som var min födelsedag. Hade bokat bord på Grill men mina döttrar blev hastigt sjuka så jag åkte sedan ner på stan som hade Fashion night.

Där träffade jag Anna, Somaya, Harry och Joachim på Nobis. De välkomnade mig med champagne och sjöng ”Ja må hon leva”. Efter det gick vi till Vau de Ville och minglade. Där träffade jag Maria Forssen som hanterar Smarting.

Sedan

styrde vi kosan mot Glashuset och träffade mycket människor och jag åt såklart min paradrätt Friterad färskpotatis med löjrom. Cristos Neo bjöd dessutom den nyblivna 47-åringen på efterrätt so yammy.

Tack snälla för ni firade mig kungligt mina vänner och Glashuset. Tusen tack för alla gratulationer på Facebook, love you.

Igår besökte jag min käre vän företagscoachen Jan på Lidingö. Så spännande möten med nya människor. Samtidigt mycket diskussioner om filmen Eyes wide shut. Jan är en duktig kock mums va det.

Åtråmannen överraskade mig med blombud

Ni minns mitt inlägg Åtrå. Vet ni att jag fick ett blombud på min fölsis och det var från mannen i min dröm. Tack snälla. Träffar jag dig ska du få en kram och en puss.

Slutligen nu ska jag snart åka och skjuta lerduvor på Skokloster.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/atra/

Ha en underbar lördag kram Hannah

Åtråmannen överraskade mig med blombud

 

Åtråmannen överraskade mig med blombud

 

 

 

 

Åtråmannen överraskade mig med blombud

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *