Sexualitet

Åtrå

Vaknade i morse så oväntat av en otrolig dröm fylld av åtrå. Jag brukar inte minnas mina drömmar. Jag drömde om en man jag aldrig träffat. Och trots massa meddelanden och videos om bilbränder i Sverige tillät jag mig vara kvar i passionens hetta då jag är ensam hemma.

Minns nu bara fragmentariskt men ska försöka återge. Jag satte mig gränsle på honom och kysste honom och känslan steg upp i min hjärna, och efter det knäpper han upp min blus och kysser mina bröst och jag inbillar mig att han tycker om mig och att mina bröst är det vackraste han sett och inte nog med det utan att han också blir berörd av min själ

Jag vet inte om jag kommer träffa mannen men det gör inget och jag har aldrig trott på sagor.

Sexualiteten har en otroligt makt. Jag skulle kunna berätta mer här men skriver på annat forum och hoppas få återkomma.

Det börjar nu likna höst som alltid när det närmar sig min födelsedag och jag lyssnar på ”Elvira Madigan”.

Läste något i tidningen snabbt om Isabella Löwengrip och hennes senaste spaning på ”en annan typ av relation” och jag behövde inte fortsätta läsa utan förstod och kommer få tillfälle att träffa henne snart. Jag har också en bra plattform och levt kärnfamiljsliv i 13 år och lyckades inte fortsätta utvecklas i jämna steg med min partner så det blev skilsmässa.

Jag har fått erbjudanden och förfrågningar om både äktenskap och nya barn och sagt tack men nej tack! Rätt eller fel vad vet jag.

Ha en härlig tisdagskväll kram Hannah

Åtrå

 

3 reaktioner på ”Åtrå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *