Event

Härlig Weekend

Hej söndagskväll

Vill uppdatera er hur min helg varit. Tog en buss från Strandvägen som tog mig till Skokloster Wings & Clays på lördagsmorgonen. Hade så kul och tog tag i hagelgeväret Siktade på lerduvan poff. Sköt bara ett skott. Så trevligt att träffa alla välklädda, som ger mig grymt mycket positiv energi.

Sen missade jag både kräftskivor gånger flera för jag skulle åka tillbaka till stan. Hade bestämt träffa en väninna och kollega J. Som bjöd mig på så mysig middag på Broms. Åkte sedan hem och sov mina timmar. I morse ville min unge vän som jag är mentor till fira mig eftersom jag har fyllt år. Så vi åt frukost på Mornington.

Härlig Weekend

Efter det blev det härligt Spa besök på Centralbadet. Sedan träffade jag min dotter Livia för lite shopping på Uniqlo. Efter det till en Afternoon Tea med C på Wienercafeet på Biblioteksgatan. Även han ville fira min födelsedag. Härlig Weekend.

Nu hemma helt ensam och laddar inför nästa vecka.

Och ni som undrar om min ”åtrå” så träffade jag denna mannen för många år sedan på ”Bistro Jarl” men nobbade honom. Kommer ha honom som vän då mitt hjärta inte är redo än. Men jag är redo för vänner och intellektuella och stimulerande givande samtal och spännande liv.

 

Sov gott kära vänner kram Hannah

 

Härlig Weekend

Härlig WeekendHärlig Weekend

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *