PersonligtPsykologi

V Å R K Ä N S L O R

Hej,

V Å R K Ä N S L O R

Tänk vad viktigt det är med vårkänslor. Och vad det kan göra med oss. Vi kan flörta och ge komplimanger. Plötsligt händer det. Sånt vill jag se mycket mer av resten av året. Livet blir så mycket mer spännande då.

Nu känner jag i hela min kropp hur det liksom spritter i mig. Ser att många runt om mig håller på att vakna upp från några månaders dvala. Kommer nu ställa in stövletterna längst in i min walk-in closet. Äntligen kan jag ha pumps även utomhus som är så mycket snyggare enligt mig.

Alla förväntningar vi har på våren och sommaren. Funderar på vem som känner mest press jag som är singel eller du som lever i en parrelation.

Googlar man på vårkänslor så handlar det mycket om att den sexuella aptiten ökar. Vi ser även ökad energi och vitalitet. Jag lägger märke till att vårkänslor sprudlar mer märkbart hos de som är drabbade av Seasonal affective disorder.  De människor som drabbas av vinter depression.

Depression

Depression är ett stort folkhälsoproblem som drabbar var femte person i Sverige. Diagnosen är vanligare bland kvinnor. WHO har flaggat för att depression kan utgöra den största sjukdomsbördan i världen framöver.

Känner du dig tyngd, har sömnstörningar, ingen aptit och en känsla av meningslöshet tveka aldrig att söka hjälp.

Slutligen det finns hjälp att få. Jag vet att en viktig anledning till att jag alltid tränat. Och nu sedan flera år löptränar är mitt sätt att hålla depression på lagom avstånd.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/froken-star-blogger-ligga/ ‎

V Å R K Ä N S L O R

 

 

kram Hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *