Arbete

Underbart att jag svarade på telefonen

Hej Lördag

Underbart att jag svarade på telefonen

I går ringde det på telefonen och det var ett härligt samtal. Jag vill verkligen arbeta mer. I dagsläget sköter jag en tjänst åt Folksams räkning som heter ”Familjestöd Direkt” där alla kunder som tecknar Folksams graviditet eller barnförsäkring kan ringa mig eller mina tre kollegor  8-20 varje dag. Men jag träffar inte människor och det saknar jag.
Jag blev erbjuden att bli företags sköterska eller åka till Gotland i sommar och arbeta som sjuksköterska eller barnmorska. Det känner jag att jag behöver, vill vidare arbeta mer.

Det ringer från olika bemanningsföretag nästan varje vecka. Denna gången hette företaget Big Care.

Big Care har i 20 år hjälpt arbetsgivare att hitta lojala medarbetare. De har framgångsrikt bemannat olika verksamheter bland kommuner, landsting och privata aktörer i hela Sverige från norr till söder.

Ett annat företag som är för dig inom sjukvården som jag rekommenderar heter Recepta. Grundaren som är legitimerad sjuksköterska och barnmorska heter Birgitta Brodin som är en vän till mig.

Så nästa vecka träffar jag företaget och ska bli en mer aktiv sjuksköterska och barnmorska. Känner mig glad och dessutom tacksam och Underbart att jag svarade på telefonen.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/jag-har-blivit-fysiskt-misshandlad/

Kram Hannah

Underbart att jag svarade på telefonen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *