Relationer

Jag har blivit fysiskt misshandlad

Hej Fredag!

Jag har blivit fysiskt misshandlad

För några veckor sedan fick jag bittra sms. Från mannen jag lämnade då han misshandlade mig brutalt på hans 50-års resa som jag själv betalade för.

Många minns mitt Facebook inlägg jag la ut som var självutlämnande och nakna bilden på mig.
Varför jag la ut den och sedan tog bort var för jag ville ha bort denna man i mitt liv och jag lyckades. Han var smart nog som förstod att vår relation var dysfunktionell.

Jag la ut bilden inte för att hänga ut honom men bara få ett avslut. Han friade till mig på Aruba och jag fick en begagnad ring som jag sedan gav tillbaka till honom.

Med denna blogg vill jag berätta att vi har ett stort problem och det är makt och att män misshandlar sin kvinna psykisk, fysiskt, sexuellt och ekonomisk.

Män Som Hatar Kvinnor

Män som har ett enkelspårigt, inskränkt och fyrkantigt tänkande kring kvinnor och kvinnlighet är väsentligt mer benägna att misshandla sin kvinnliga relationspartner än de män som har ett modernt och flexibelt tänkande kring kvinnor och kvinnlighet.

En generellt negativ och nervärderande kvinnosyn är en av de absolut mest centrala beståndsdelarna i en attityd som understödjer partnervåld.

I jämförelse med män som inte brukar våld i nära relationer hyser våldsamma män i högre
utsträckning tvivel om kvinnors förmågor och fallenhet. En klassisk åsikt som är relaterad till en förhöjd benägenhet till partnervåld är att kvinnor är underlägsna män beträffande tankeförmåga, begåvning och ledaregenskaper

Jag kom lindrigt undan då människor såg mig och mannen som tog stryptag och spottade mig i ansiktet fick lämna båten så jag tillbringade en vecka egen resa i Karibien.

När jag la ut bilden på mig efter misshandeln hörde så många kvinnor av sig till mig. Jag fick blommor för jag var så modig och skäms inte.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/karleksrelationer/

Kram Hannah

Jag har blivit fysiskt misshandlad

Jag har blivit fysiskt misshandlad Jag har blivit fysiskt misshandlad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *