Event

Sköna söndag

Hej,

Så härligt att se alla njuta i solen. I fredags var jag på Epicenter och spelade in en reklamsnutt för ”pleasefuckoff” appen. Ska bli spännande och se resultatet längre fram. Ladda ner appen gratis PFO.

Sen passade min mamma och jag äta lunch på East och träffade dessutom nya ägaren.

Planterar pelargonier på min balkong och njuter samtidigt av solen.

Blev sedan upphämtad av två väninnor och vi drog ner till Caroline Tamms vernissage på Scandinavia Galleri på Grev Turegatan. Än en gång ville jag ha en tavla med röd plupp. Tavlan ni ser på bilden blev dessutom redan såld under hängningen av konsten.

Sköna söndag

 

I helgen var jag på chokladprovning på Marbodal . Gustaf Mabrouk  bjöd oss på choklad. Han blev svensk mästare i konditori redan som 19 åring.  Är en av få som gör choklad från grunden.  Från böna till så småningom färdig chokladkaka.

Träffade Anna Trozelli från Marbodal. Företaget som funnits sedan 1924. Är du sugen på nytt kök så besök den trevliga personalen på Birger Jarlsgatan 60.

Tack Alexander Erwik för inbjudan.

Sköna söndag

Sköna söndag

Idag blir det ”krogrundan” för mig. Det är min löparrunda på cirka 5 km som går först från min port ner till Strandvägen förbi Dramaten, Stureplan och upp till Karlavägen och slutligen hem igen. Och senare umgås med mina älskade döttrar.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/det-galler-en-av-fem/

Ha en underbar söndag

Kram Hannah

2 reaktioner på ”Sköna söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *