Event

Familjestöd direkt att vara Folksams Barnmorska

Hej

 

Igår träffade jag härliga vänner och bekanta på Alexander Erwiks event på Marbodal för Better You.  Linda Lampenius uppträdde och jag är så svag för klassisk violin i en modern touch. Lampenius har jag även sett på Noppes och det är nästan bland det bästa jag sett.

Träffade Gigi Hamilton och berättar att jag var ett stort fan till Freestyle. Dessutom fickjag autograf av henne som väldigt ung i Åkersberga där jag växte upp.

I helgen vill jag gå till nya klubben Charles som faktiskt är en hyllning till Alexandra Charles.

Alexandra Charles drev ju Sveriges hetaste nattklubb i 20 år och den låg på samma adress som Charles gör nu. MAQT.se samarbetar med hennes 1,6 & 2,6 miljoners klubbar.

Familjestöd direkt att vara Folksams Barnmorska

Går ju inte bara på event utan arbetar som Folksams barnmorska på ett företag som heter Falck Healthcare.

De som tecknar en graviditet eller barnförsäkring hos Folksam får ringa till mig om de har frågor och funderingar om graviditet, förlossning och föräldraskap.

Jag och mina kollegor svarar alla dagar i veckan mellan kl 08-20.00.

Det jag minns starkast på alla samtal  är en pappa som var orolig för sin lilla pojke. På beskrivningen av barnet gjorde jag bedömningen att det var akut och sa till honom att åka direkt till barnsjukhuset. Efter några timmar ringde en barnläkare som berättade att jag räddat livet på pojken men att de misstänkte att föräldrarna hade åsamkat de svåra skadorna.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/singelliv-2-0-och-almedalen/

Må så gott kram Hannah

Familjestöd direkt att vara Folksams Barnmorska

Familjestöd direkt att vara Folksams Barnmorska

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *