Sjuksköterska

Eloge Till Hjältar Under Corona Kriget

Hej Onsdag,

Haft bråda dagar med massa provtagningar och kan meddela att det inte blir någon semester för mig denna sommar utan kommer arbeta med flera uppdrag inom mitt gebit. I morgon är jag ledig och sedan arbetar jag hela midsommarhelgen vilket passar mig bra detta år. denna blogg är en kärlekshyllning till Eloge Till Hjältar Under Corona Kriget.

 

Eloge Till Hjältar Under Corona Kriget

Jag fick en rundvandring  på ett företag Emballageteknik som är mästare på att identifiera förpackningsbehov. De har skum- och cellplastförpackningar i världsklass.  Med corona ändrade sin produktion och har stöttat samhället för att producera skyddsförkläden, skyddsvisir och skumplastlister till andra som tillverkar visir. En eloge till er.

Eloge Till Hjältar Under Corona Kriget Eloge Till Hjältar Under Corona Kriget Eloge Till Hjältar Under Corona Kriget

 

Jag fick upp några minnen från precis idag 3 år sedan då jag båtluffade i Kroatien. Har rest oerhört mycket de senaste åren.  Nu känns mer än bra att få vara kvar i mitt älskade Stockholm i sommar.

Jag kommer trampa runt i dessa sandaler från HM, nästa bild. När jag gillar något köper jag gärna samma skor/kläder i olika färger. Nu dock är min shopping begränsad och jag använder vintage då jag äger så mycket plagg , men ibland piggar det upp att köpa lite nytt.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/mot-veronica-som…hop-mot-covid-19/

I sommar kommer jag som vanligt lyssa på i min Sveriges Radio app på årets Sommarpratare skall bli intressant. Jag kommer även läsa dessa böcker som jag fick i gåva

Ha en härlig kväll kram Hannah

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *