Event

Sexuellt ofredande av vackra bröst på Norra Brunn

Hej lördag

Norra Brunn

Ligger i badet och bloggar efter en löprunda i regnet. Med låten ”Vågorna” i öronen och ett leende på läpparna blir både jag och omvärlden lite gladare.

Vart inbjuden till Norra Brunn  så cyklade dit i regnet.  Det var alldeles fullsatt och sprudlande härligt fredags sorl.

Det är Peppe Mazzella som är ägare/grundare sedan många år.

Sexuellt ofredande av vackra bröst på Norra Brunn

Jag o Ulrika Hjelm fick mycket fin placering. In på scenen kom Melody Farshin som har arbetat som komiker i 10 år. Tidigare i höstas debuterade hon som författare. Gillar henne skarpt och har fin utstrålning.

Sexuellt ofredande av vackra bröst på Norra Brunn

Kristoffer Appelqvist kom direkt efter sändningen av ”På Spåret” och halkade in på ett spår som inte tilltalade mig nämnvärt så jag tappade intresset. Kristoffer märkte det och fångade upp mig och drog till med att jag och Ulrika var civilpoliser. Efter det lyssnade jag uppmärksamt och fick veta att han blir småbarnspappa i dagarna. Så var ju bara tvungen att berätta att jag inte är någon civilpolis utan barnmorska.

Förresten var det nypremiär på ”På spåret” där Herr Appelqvist tävlade ihop med Bea Ussma som tidigare var gift med Henrik Schyffert och jag kommer på ett elegant sätt in till min favorit stå-uppare för kvällen Nour El Refai

 

Nour El Refai

Hon talar frispråkigt om sex.  Om skammen att bli dömd i tingsrätten för sexuellt ofredande som hon höll tyst om de första åren men som nu kommit ut i massmedia. Hon har makten genom humorn och briljerar som feminism. Nour har tidigare haft kvinnliga partners men blev förälskad och är sedan flera år tillsammans med Henrik Schyffert.

Sexuellt ofredande av vackra bröst på Norra Brunn

Sist men inte minst när hon berättar om veganer o Te drickare…väldigt underhållande fredagkväll och kommer återvända redan den 11 december då det är ”Ladies of Comedy”, blir kul!

 

Ikväll blir det hemmamys med mina döttrar med både julbak o annat.

 

Kram Hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *