Event

Christmas Lobby

 

Hej onsdag,

Igår besökte jag Christmas Lobby under deras invigning. Det ligger på Regeringsgatan 61 och är som ett julpalats med både utvalda klappar från entreprenörer, mingel och spännande föreläsningar.

Christmas Lobby

Jag lyssnade på Agneta Kristina Elmegård som varit på reportageresa till Marocko på ett kvinnokollektiv som arbetar med att ta fram populära och dyrbara Arganoljan och som ger kvinnorna där nytt liv genom att kunna arbeta.

Christmas Lobby

Hennes reportage kan du läsa om i Aftonbladet i januari.

Träffade flera kvinnliga entreprenörer under Christmas Lobby.

Christmas Lobby

Samtalade länge med denna kvinna:

Christmas Lobby

IngMari Lamy och jag samtalade både om fashion, design men även om bliss, naturen och våra hjärtan. Det går att läsa om henne att hon slog igenom i Paris och har prytt omslagen till flera stora internationella tidningar. Har faktiskt fått modevärlden att tänka om när det gäller kvinnans ålder!

 

Träffade Märta Larsson som är smyckedesignern som förälskat sig i stora stenar som nu även designar kaftaner. Hennes smycken kan du beskåda och inhandla på bla Svensk Tenn.

Maria Forssen och Marie Ericsson Drotte har arbetat stenhårt med detta projekt och de står även bakom Smarting.nu som är ett nätverk som matchar människor.

Duon Ylva och Linda sjöng härliga jullåtar för oss

Jag shoppade och fick en härlig goodiebag med mig hem.

Nu laddar jag om till en kväll ute på Solvalla. Återkommer om detta event.

 

Sist men inte minst nu skiner solen så jag skall snöra på mig mina Nike och dra ut och springa.

 

K R A M  H A N N A H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *