Event

Diamonds Are Forever

Hej fredag!

Startade morgonen på Blueberry med smarrig frukost och inspirationsföreläsning av Ulrika Holm som är grundaren till företaget. Jag blev så inspirerad och kommer nu kika i kyldisken efter opastöriserad surkål.

Åh har ju missat berätta att jag besökte Mirala Clinici under söndagen. Fick lära mig allt om Ultra V trådlyft som är en icke kirurgisk hudföryngringsmetod. Det är tandläkaren Maria Gibsands klinik och hon utför även estetiska behandlingar och är framgångsrik inom tandimplantat.

Igår kväll hade jag ett eget event hemma. En utförsäljning av min vän Olof Nordgrens ljuvliga spetsklänningar och andra plagg. Dessa används dessutom flitigt i min bekantskapskrets.

Min vän David sponsrade med trevligt vin.

Diamonds Are Forever

Ni kanske undrar om bilden jag placerade överst? Jag bär ibland en kopia av Titanic smycket och får ofta mycket kommentarer och många ser att det är det berömda smycket. Jag besökte världsutställningen om Titanic. Det är den största utställningen om det mytomspunna fartyget som någonsin visats i Norden. Utställningen visar fler än hundra originalföremål, återskapade miljöer och modeller. Den handlar om fartyget, om myterna och om sanningen men framför allt om de människor som fanns ombord.

Slutligen ha en grym fredagskväll

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/hjalp-aska-pa-maldiverna/ ‎

Kram Hannah

Diamonds Are Forever

Diamonds Are Forever Diamonds Are Forever Diamonds Are Forever

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *