Resor

Packa om min resväska

Hej påskafton

I går fick jag proppa i min äldsta dotter Ipren för jag har bokat utflykt. Tio minuter före utsatt tid steg hon vidare upp yrvaket. Vi missade frukostpaketen som vårt hotell fixat. Klev ombord på den smockfulla bussen lätt irriterad. Behöver kaffe på morgonkvisten. Somnade om på bussen och vips var vi framme i Jerusalem.

Det är den heligaste staden inom både judendomen och kristendomen. Inom islam kommer Jerusalem på tredje plats efter Mekka och Medina. 

Kvinnoträngsel

Visste ni att klagomuren numera heter Västra Muren. Den är indelad så kvinnor går åt höger och männen vänster.Jag observerar att männens sida är mycket större medans vi kvinnor fick tränga ihop oss.

Jag undrar hur många som gör pilgrimsfärd till Jerusalem varje år. Efter det åkte vi till Betlehem. Besökte Födelsekyrkan som som blev klar på -300 talet. Det är en av världens äldsta kyrkor som dessutom fortfarande är i bruk.

Flyt i Döda Havet

Sedan drog vi till Döda havet och badade och flöt. Tillika sån temperatur skillnad mellan Döda havet och Jerusalem.

Idag springer jag nästan hela stranden fram och tillbaka. Slutligen legat vid poolen som ligger på taket på vårt hotell.

Packa om min resväska

Imorgon blir det hemfärd och mina döttrar skall till sin pappa. Slutligen kan att jag bara packa om min resväska för på måndag 06.15 går min nästa flight.

 

Sist men inte minst ha en härlig påskafton kära läsare.

 

Kram Hannah

Packa om min resväska

 

Imorgon bara hem för att packa om min resväska

Packa om min resväska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *