Sjuksköterska

Möte på klubben

Hej Lediga Lördag!

Möte på klubben

I veckan hade jag möte på klubben. Jag fullkomligen älskar Tändstickspalatset. Vidare är atmosfären är kolossalt rogivande fylld av historia.

Tändstickspalatset skulle byggas snabbt. Ivar Kreuger, en gång världens rikaste man, behövde ett monument över sin  framgång. Palatset hade fri utsikt mot Kungsträdgården, är nästan 6000 kvadratmeter. Ytor som Kreuger egentligen inte behövde och aldrig lyckades fylla. Huset är även ett vackert exempel på den svenska Art Déco-varianten från 20-talet som utomlands benämns ”Swedish Grace”.

Vad gör jag på min lediga dag?

Jo jag besöker Plantaget med mina föräldrar och köper blommor, chili och kaktus. Jag har gjort mitt första blomkålsmos och lyssnar på sommarprat.Bläddrar i Älskade Östermalm och drar i mina tyngder.

Nu lite till mitt arbete. Det råder bråda dagar inom äldrevården.

En viktig sak är uppföljning och det fick jag med råge i går. I lördags var det en hektiskt dag med massa akuta saker som hände bland annat en skärskada. En boende bestämde sig för att snitta sina blommor, dessutom stod han på blodförtunnande läkemedel så det blödde rejält. Jag visste att såret var för ytligt för att sy så jag la sårkanterna mot varandra och satte på steristrips, Och titta nu så fint det ser ut efter en knappt vecka.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/folj-med-mig-i-min-vardag/

Ha en fortsatt trevlig helg kram Hannah

Möte på klubben

Möte på klubben Möte på klubben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *